Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439, 30/589-3577

Linképítés és PR cikkek

Tegyél azért, hogy megismerjenek

 

Linképítés, PR-cikkek – két egymással összefüggő terület, amelyek segítenek egy brand építésében, növelik annak ismertségét, elismertségét. A jól megírt PR-cikk látogatót hoz az oldaladra, a releváns helyeken feltűnő linkek pedig a keresőoptimalizálásban is segítenek.

Két lépés a hitelesség felé: linképítés, PR-cikkek

Egy márka, egy brand felépítésénél fontos, hogy megismerjenek a potenciális vásárlóid. Erre sok módszer létezik, ám olyanból már kevesebb van, amely a szakmai megítélésedet is javítja. Ilyen például a megfelelő hírlevélírás: ha egy érdekes témát taglaló, kutatásokkal, adatokkal alátámasztott, jól felépített, a szakmai szempontoknak megfelelő szöveget küldesz ki a sajtónak, átveszik azt, és lehivatkozzák a honlapodat. Mivel az ATP Szövegírásnál újságírók dolgoznak, az ilyen anyagok írásában van tapasztalatunk.

Minél többen hivatkoznak rád, minél több link mutat az oldaladra, annál hitelesebb leszel, és annál jobb helyen rangsorolnak a Google keresőmotorjai. Fontos, hogy ezek a linkek releváns, megbízható oldalakról érkezzenek, ezek jelentik az igazi értéket. Ezek között van olyan oldal, ahová azonban csak előzetes egyeztetések árán, esetleg fizetett tartalommal lehet bekerülni. Mi ebben is segítünk neked!

Segítünk időt és energiát spórolni

A legfontosabb, hogy a PR-cikk jól legyen megírva, tartalmazzon minden fontos információt a termékedről, a cégedről. Ha már fizetsz érte, ne maradjon ki semmi! Ez a szakterületünk: minden esetben egyeztetünk partnereinkkel, ügyfeleinkkel, átbeszéljük, mi legyen a fókuszban, milyen célt akarunk elérni a cikkel.

A linképítésnél persze az is fontos, hogy hol akarsz megjelenni. Ha már tudod, melyikek a számodra legfontosabb honlapok, mondd el nekünk, ha viszont nem vagy képben, kérd a segítségünket, és mi leszemlézzük a szakterületedhez kapcsolódó lehetőségeket. Ha kész a PR-cikk, és ránk bízod ezt a feladatot, egyeztetünk az adott oldallal, utánanézünk a megjelenési feltételeknek, árajánlatot kérünk a nevedben. A kapcsolatrendszerünk ilyenkor nagy előny: mi tudjuk, mikor kihez kell fordulni, ezzel is időt és energiát spórolunk neked.

Kiemelt kép: Image by rawpixel from Pixabay.