Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Szövegírás angolul

Egyedi szövegek angol nyelven

 

Az ATP Szövegírás egyik erőssége, hogy angolul is vállaljuk szövegek megírását. Jól olvasod, ezek teljesen egyedi szövegek is lehetnek, tehát nem csak klasszikus, fordítós munkáról beszélünk.

Szövegírás angolul? Nekünk könnyen megy!

Csapatunk tagjai között olyan marketing szövegírók is vannak, akik éltek külföldön, Magyarországon pedig számos angol multinak dolgoztak, dolgoznak az informatikai vagy éppen a banki szektorban. Mondanunk sem kell, hogy a munkanyelv az angol az ilyen cégeknél. Nekik így aztán tökéletesen kell tudniuk kifejezni magukat szóban és írásban is. Mellékállásban pedig az ATP Szövegírás csapatát erősítik, így számíthatunk rájuk, ha a szövegírás angolul aktuális. Ez a munka abban különbözik a klasszikus fordítós feladatoktól, hogy mi nem ugyanazt írjuk meg a két nyelven. Ahhoz, hogy a szöveg tökéletesen értelmezhető és befogadható legyen más nyelven, jelen esetben angolul, alkalmazkodni kell az adott nyelvi, kulturális és történelmi környezethez is. Azokat a sajátosságokat is bele kell építeni az angol szövegbe, amelyek a magyarban nincsenek meg.

Angol szövegírás? Többféle verzió

Az angol szövegírás többféle módon rendelhető tőlünk. Az egyik ilyen, hogy angol szövegeket, marketing cikkeket, honlapokat magyarosítunk. Ugyanígy működik az „angolosítás” is. Ha egy vagy több magyarul írt szöveg lényegét szeretnéd olvasni angolul, akkor is mi vagyunk a te embereid. Jellemző példa, ha egy magyar cég angolul is szeretné viszont látni a honlapját, mert nyitna a külföldi piac felé. Klasszikus, copywriteri feladatokat is vállalunk angolul, azaz ha például egyedi blogbejegyzésekre, a szakterületeddel foglalkozó elemzőcikkekre van szükséged, akkor is számíthatsz ránk. Ne aggódj, ezekbe az írásokba is tudunk kulcsszavakat építeni, annyit kérünk, hogy hozz minket össze a honlapod SEO-felelős szakemberével, hogy tisztázzuk, pontosan mit és hogyan kell megfogalmaznunk. (Ez az ember természetesen lehet olyan is, aki angolul beszél.)

Mennyibe kerül a szövegírás angolul?

Végül, de nem utolsó sorban vállalunk szó szerinti fordítást is. Ennek azonban vannak korlátai. Mindennel azért nem tudsz minket megbízni. Ha például egy orvosi szakszövegekkel teli weboldal fordítására kérnél fel, akkor valószínűleg nem bennünket keresel. Ez annyira speciális terület, hogy erre szakfordítókat kell találnod. Arról persze lehet szó, hogy segítünk neked fordítóirodát keresni, hiszen többel is kapcsolatban vagyunk. Mennyibe kerül mindez? Minden munka más és más, így nem tudunk egy egységes, pontos ártáblát mutatni. Ha azonban megismerjük a feladatot, akkor gyorsan küldünk neked rá egy pontos ajánlatot.

Kiemelt kép: Image by StockSnap from Pixabay