Közösségi média

közösségi média szerkesztés

Ezért bízd ránk a Facebook-oldalad kezelését

 

A közösségi médiafelületek kezelésére sok cégvezető csak legyint, majd kijelöl valakit a kollégák közül, hogy „pakoljon ki valamit”. Ezt rosszul teszi, hiszen azon kívül, hogy elérést generálhatsz, komoly presztízzsel is bír a jelenléted ezeken a felületeken. Az ATP csapata segít, hogy minél ismertebbé válj a Facebookon vagy éppen az Instagramon.

Mire is jó a Facebook?

A közösségi média használata elengedhetetlen ahhoz, hogy cégedet, vállalkozásodat napirenden tartsd. Fontos szerepe van az üzleti életben, de nélkülözhetetlen egy brand kiépítésében is. A közösségi médiában való jelenlét egy profin felépített és jól működő Facebook-oldallal kezdődik. A legnagyobb közösségi oldal remek hirdetési felületet jelent cégednek, ahova ügyfeleket, vásárlókat csábíthatsz. Ha te próbálsz gondoskodni céged, vállalkozásod Facebook-oldalának kezeléséről, esetleg megbízol valakit a beosztottjaid közül, könnyen elakadhattok, vagy megragadhattok egy szinten. Érdemes szakember tanácsát, munkáját kérni, mert rengeteg időt és hirdetési pénzt is spórolhatsz azzal, ha új módszereket vetsz be.

Milyen feladatokkal bízhatsz meg bennünket?

  • Facebook hirdetési fiók kezelése
  • egyedi, kreatív tartalmak feltöltése
  • követők gyűjtése
  • hirdetések, kampányok kezelése
  • kommunikáció a követőkkel
  • eseti feladatok

Az Instagram, a Twitter (X) és más közösségi oldalak

A fiók kezelésének ára sok mindentől függ, leginkább a rá fordítandó időtől. Beszéljük át, hogy pontosan mire van szükséged, és egyeztessünk az összegről. Biztosak vagyunk benne, meg tudunk úgy egyezni, hogy mindenkinek megérje a munkánk. Az ATP SEO szövegírás csapata vállalja a Facebook-, Instagram- és Twitter-fiókod kezelését. A Facebook mellett ugyanis nem feledkezhetünk meg a többi közösségi médiáról sem, amelyek szintén generálnak elérést.

Főleg az Instagram „nyomul” erősen, ma már egy Facebook-oldallal szinte egyenértékű a fontossága bizonyos márkák esetében. Egy Insta-fiók szintén hatásos, főleg ha megfelelő fényképek kerülnek fel az oldaladra. Megbízhatsz bennünket a fényképek elkészítésével is, ebben az esetben profi fotóssal felvértezve adunk majd árajánlatot. Kereshetsz bennünket akkor is, ha már elkészültek a fényképeid házon belül, és azt szeretnéd, ha ezeket jókor, jó szöveggel, frappáns megjegyzésekkel raknánk ki az oldaladra.

Amit ígérünk: nagyobb elérést produkál majd a vállalkozásod, a nevedet többen megismerik, ha a közösségi oldalaid kezelését az ATP Szövegírás csapatára bízod.