Blogírás

blogírás marketing szövegírás

Céges napló vagy blogírás? Blogra fel!

 

Ha elkészült vállalkozásod vagy céged honlapja, akkor sem dőlhetsz hátra, hiszen frissülő tartalom nélkül nemcsak a Google, hanem a felhasználók is elfelejtik. Hogy ez ne történjen meg, vezess blogot! Mi segítünk a blogírás során! Hiába vagy jó a szakmádban, írni róla egyáltalán nem könnyű. Ekkor jön a képbe szövegíró csapatunk: a te szakmai tudásoddal kiegészülve hatékonnyá tesszük honlapodat.

Célzott kampány a blogírás során

A blogírás, avagy blogot írni egyáltalán nem könnyű feladat. Hiába vagy jó a szakmádban, ettől még nem biztos, hogy meg is tudod fogalmazni írásban annak lényegét vagy más, hozzá kapcsolódó témákat. Az ATP SEO szövegírás csapata többek között ebben tud segíteni. Elmélyülünk a témában, amihez adott esetben tőled is szakmai segítséget kérünk. Ha kell, SEO-szempontokat figyelembe véve dolgozunk, ha nem, akkor kulcsszavak nélkül írjuk meg a szakmai blogot. Egy hatékony, jól működő blog szakértői státuszt jelent, hivatkozási alapként szolgálhat a területen. Hazánkban több olyan vállalkozás is működik, amely profi blogjának köszönheti szakmai sikerét. Ha megoldást kínálsz egy-egy problémára, még inkább sikeres lehetsz.

Céges blogírás szakértőktől

A blogírás komoly lehetőség, az egyik legjobb marketingeszköz, ha cégedet egy célzott kampányba akarod bevonni. Ha jól választasz témát, és nem hanyagolod el, akkor a frissülő céges blog gyakorlatilag ingyenesen kreál organikus forgalmat. Ha valamilyen terméket, szolgáltatást árulsz, érdemes blogbejegyzéseket készíteni róluk, így a keresőkben megtalálhatják írásodat az adott témában. A céges naplót a Google is szereti: a bloggal rendelkező honlapot a kereső előrébb sorolja.  A lényeg tehát a jól működő honlap, ahova folyamatosan minőségi tartalmat kell feltöltened, különben nem találnak rád. Ehhez pedig a legrövidebb út a blog, amit ha ránk, marketing szövegírókra bízol, a te szakmai segítségeddel garantáltan minőségivé válik.