Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439, 30/589-3577

Blog

Érdekes újítást vezet be az Instagram

Akár üzleti, akár magáncélokra használod az Instagramot, biztosan érdekel majd a képmegosztó újítása: a rejtett hashtagek. A lényege, hogy a felhasználók letisztult posztokat oszthassanak meg követőikkel. Alig várjuk!

bővebben

Helyesen írnál? Segít az Akadémia!

A szövegírás egyik fontos kritériuma, hogy a weboldaladon található szövegekben minél kevesebb hiba legyen. Ezt azonban sokan nem figyelik, számos honlap hemzseg a bakiktól, ami rontja az adott cég jó hírnevét.

bővebben

A reklám története – 1. rész

A reklám évtizedek óta alapvető része az életünknek, folyamatosan szembe jön az utcán, az újságok lapjain köszön ránk, a televízióban, rádióban népszerűsít, és az interneten is ránk talál.

bővebben

Legjobb barátunk, a korrektor

Ha egy honlap tulajdonosa, vagy egy kiadó megengedheti magának, akkor rendkívül hasznos tagja lehet a csapatának egy, esetleg két ügyes korrektor. Mi is ezt tesszük. De mi is az ő pontos feladata?

bővebben

Van egy kész honlapod? Blogra fel!

Ha megvan a honlapod, az csak az első lépés a siker felé. Kell egy blog, ahol a megfelelő cikkek, friss tartalmak jelennek meg. Mi tudjuk a tökéletes blog „receptjét”! Elárulni nem fogjuk, viszont kész szöveget kapsz tőlünk.

bővebben

Mirét fotnos a jó heslyeríás?

Vállaljuk honlapok, bejegyzések, szakdolgozatok, diplomamunkák, esszék korrektúráját, szerkesztését. Lehet, hogy egyetlen elütés rontaná el az összképet, de ne aggódj, mi kiszúrjuk.

bővebben

A jó szövegíró három tulajdonsága

Valójában senki sem tudja a pontos receptet arra, hogy az emberek miért olvasnak el egy szöveget. Mi azért összeszedtük, milyen tulajdonságok hasznosak ahhoz, hogy jó betűvető legyél.

bővebben

Nem mindegy, mit posztolsz

Egy Facebook- vagy Instagram-oldal kezelése könnyed ujjgyakorlatnak tűnik, ám hozzá nem értő kezekben épp az ellenkező hatást váltja ki a célközönségben. Ez is egy szakma. Kell egy jó poszt? Kitesszük helyetted!

bővebben