Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Műsorvezetőként leszünk ott a SEO Vibes On Tour Budapesten

Kíváncsi vagy a SEO világ újdonságaira? Szeretnél többet megtudni a linképítésről és kapcsolati tőkéd is gyarapítanád? Ha igen, akkor a SEO Vibes On Tour Budapest eseménye neked szól! Az ATP Szövegírás is ott lesz, Gyúrós István műsorvezetőként vesz részt az eseményen.

Csatlakozz a SEO Vibes on Tour eseménysorozatához, amelyet több országban is megrendez a WhitePress – mindegyiket a helyi SEO közösség igényeihez igazítva, miközben a jó hangulatról és a kikapcsolódásról sem feledkeznek meg.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia lenyűgöző prezentációkkal és egyedülálló hangulattal várja a résztvevőket olyan tapasztalt előadók társaságában, akik már bebizonyították rátermettségüket és szakértelmüket azzal, hogy sikert sikerre halmozva élő bizonyítékai annak, hogy a SEO nem halott.

A SEO Vibes on Tour magyarországi konferenciáján a szakma legnevesebb helyi képviselőit kérték fel arra, hogy betekintést nyújtsanak a keresőoptimalizálással kapcsolatos újdonságokba, átfogó képet adva az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, megvizsgálva és megvitatva az egységesített nemzetközi know-how-ot is.

A 2024-es eseményen tavalyhoz hasonlóan ismét ott lesz az ATP Szövegírás: műsorvezetőnek ezúttal is Gyúrós Istvánt kérték fel a szervezők, aki örömmel vállalta a feladatot. Talán mondanunk sem kell, egy ilyen konferencián rengeteg olyan újdonság elhangzik, amit beépíthetünk a napi SEO szövegírási munkánkba.

A meghívott előadók Papp Gábor (The Pitch), Száraz Krisztián (ChrisDry.com), Szabó Csaba (SEO Tailor) és Verdes Tamás (Zetra), akik olyan kérdéseket boncolgatva tanulmányozzák majd a piacot, mint például a Chat GPT használata a SEO-ban és a szövegírásban, vagy éppen a kulcsszókutatással kapcsolatos újdonságok. Ezt követően pedig egy érdekfeszítő, mindenki számára aktuális, webshopokkal kapcsolatos esettanulmány is bemutatásra kerül.

Az esemény záróakkordja egy fórumbeszélgetés lesz, amelyet Nagy Béla (SEO101) koordinál majd, Szesztay Péter (BP Digital), Asztalos Levente (Klikkmánia) és Kocsis Norbert (HiData) társaságában, egyeztetve nézeteiket, tapasztalataikat, közösen gondolkodva a magyarországi keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdésekről.

Május 16-án a SEO Vibes on Tour Budapest konferenciának a La Vida DUNA Rendezvényház ad otthont, amely tökéletes helyszín arra, hogy Magyarország vezető SEO szakemberei színpadra léphessenek. Tudásukat és tapasztalatukat továbbadva irányadók lehetnek abban, hogy a kelet-közép-európai piac végre kiemelkedhessen a globális iparág színterére is.

Az előadók teljes névsora és a konferenciával kapcsolatos részletesebb információ az esemény hivatalos oldalán olvasható: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes-on-tour/budapest