Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Miért dolgozz velünk?

 

Ha ezt olvasod, valószínűleg rájöttél: profi szövegíróra van szükséged. Ha még csak ismerkedsz a területtel, összefoglaljuk, miért kellünk neked.

1. Mit csinálunk?

A szövegírás egy marketing- vagy reklámszöveg megalkotását jelenti. A kész szöveg a legrövidebb út a honlapod és a weboldalad látogatója között. A témája lehet egy termék, vállalat, személy vagy csak egy történet, amit szeretnél, ha olvasnának. Legfőbb célja, hogy a leendő vevőidet vásárlásra ösztönözze.

2. Jó szöveget írni nem könnyű

Olyat pedig pláne nem az, amely megfelel minden igényednek és a piac elvárásainak. Ez egy szakma, ugyanúgy, mint a tiéd, amelyben szeretnél sikereket elérni. Ebben segítünk, így neked csak a saját feladatoddal kell foglalkoznod.

3. Minek a honlap, ha nem profi?

Eladni szeretnél a neten? Akkor csináld jól! Legyen a honlapod hibátlan, a szövegek tökéletesek, hogy aki rákattint, ne csalódjon. Nem elég, ha jól néz ki, tartalom is kell mögé.

4. Olvasnivaló

Ha nincs minőségi tartalom a honlapodon, nem is olvassák majd elegen. Egy jó blog növeli a szakmai hitelességedet, javítja a céged megítélését. Ami még ennél is fontosabb, vevőket, érdeklődőket csábít a honlapodra.

5. Mi írunk, te learatod a babérokat

Ha valaki szakorvost, szállást, vagy éppen rönkhasító gépet keres, akkor az esetek nagy részében beüti a Google keresőjébe. Csak úgy lelhet rád, ha jó helyen szerepelsz a találatok között. Mi tudjuk, mi ennek a módja. Ebben segítünk a szövegeinkkel.

6. Beszéljünk róla

Összetett területről van szó, így bármilyen igény merül fel, megéri beszélni róla. Lehet szó blogolásról, termékleírásról, tartalomfrissítésről, PR-cikkről, Facebook-posztokról, megírjuk neked. Ha hibát találsz, finomhangolunk.

Kiemelt kép: Image by Free-Photos from Pixabay