Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439, 30/589-3577

Miért dolgozz velünk?

Ha ezt olvasod, valószínűleg rájöttél: profi szövegíróra van szükséged. Ha még csak ismerkedsz a területtel, összefoglaljuk, miért kellünk neked.

1. Mit csinálunk?

A szövegírás egy marketing- vagy reklámszöveg megalkotását jelenti. A kész szöveg a legrövidebb út a honlapod és a weboldalad látogatója között. A témája lehet egy termék, vállalat, személy vagy csak egy történet, amit szeretnél, ha olvasnának. Legfőbb célja, hogy a leendő vevőidet vásárlásra ösztönözze.

2. Jó szöveget írni nem könnyű

Olyat pedig pláne nem az, amely megfelel minden igényednek és a piac elvárásainak. Ez egy szakma, ugyanúgy, mint a tiéd, amelyben szeretnél sikereket elérni. Ebben segítünk, így neked csak a saját feladatoddal kell foglalkoznod.

3. Minek a honlap, ha nem profi?

Eladni szeretnél a neten? Akkor csináld jól! Legyen a honlapod hibátlan, a szövegek tökéletesek, hogy aki rákattint, ne csalódjon. Nem elég, ha jól néz ki, tartalom is kell mögé.

4. Olvasnivaló

Ha nincs minőségi tartalom a honlapodon, nem is olvassák majd elegen. Egy jó blog növeli a szakmai hitelességedet, javítja a céged megítélését. Ami még ennél is fontosabb, vevőket, érdeklődőket csábít a honlapodra.

5. Mi írunk, te learatod a babérokat

Ha valaki szakorvost, szállást, vagy éppen rönkhasítógépet keres, akkor az esetek nagy részében beüti a Google keresőjébe. Csak úgy lelhet rád, ha jó helyen szerepelsz a találatok között. Mi tudjuk, mi ennek a módja. Ebben segítünk a szövegeinkkel.

6. Beszéljünk róla

Összetett területről van szó, így bármilyen igény merül fel, megéri beszélni róla. Lehet szó blogolásról, termékleírásról, tartalomfrissítésről, PR-cikkről, Facebook-posztokról, megírjuk neked. Ha hibát találsz, finomhangolunk.

barát

év médiatapasztalat

kezelt honlap

újságcikk

Kreatív csapatunk

Horváth Attila

Horváth Attila

marketing szövegíró, újságíró

Olyannyira marketing szövegíró, hogy egyszer valaki meghatódott a rönkhasítógépekről írt blogján. Több mint egy évtizede üti a billentyűket: ha kreatív szövegírás, akkor az adózástól a kávégépekig mindenhol kiismeri magát. Hivatásos kreatív.

Hatvani Tamás

Hatvani Tamás

pályázatíró, kreatív szövegíró

Végzettségét tekintve magyartanár. Amióta az eszét tudja, őszinte, gyermeki rajongással viseltetik anyanyelvünk, azon belül is a marketing szövegírás iránt. Meg sem lepődünk jelmondatán: „a kreatív szövegírás nem munka, hanem móka”.

Gyúrós István

Gyúrós István

újságíró, kreatív szövegíró

Tizennégy éve bármiről szívesen szövegel írásban. A marketing szövegírás területén minden kihívást elfogad. Precíz, pontos, ám mindenekelőtt lelkes. Nem tudsz tőle lehetetlent kérni, de próbáld meg. Ha a témának köze van a sporthoz, ő a te embered.

Szolgáltatásaink

Szövegírás

Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogy fogalmazd meg? Bízd ránk! Megtöltjük a weboldaladat minőségi szöveggel. „Seózzunk” neked? Beszéljük meg, hogy lehet Google-barát az oldalad! Részletek!
i

Sajtóanyag

Hiába vagy jó a szakmádban, ha a sajtónak szánt leveled pongyola, akkor az újságírókat nem éred el. Mi ismerjük a másik oldalt, tudjuk, mi ragadja meg a figyelmet. Részletek! 
i

Termékleírás

Miért vegyék meg tőled, ha azt sem tudják, mi az? Mindegy, mit árulsz, segítünk azt eladni egy frappáns, informatív termékleírással. Hozd képbe a vásárlót, hogy tudja, miért jár jól!

Blogírás

Ha megvan a honlapod, az csak az első lépés. Kell egy szakmai blog, ahol a megfelelő cikkek, friss tartalmak jelennek meg. Mondd meg, miről írjunk, vagy bízd ránk az ötletelést! Részletek!

Hírlevélírás

A hírlevélírás egy külön szakma. A legtöbb ilyen üzenet a kukában végzi, a miénket azonban elolvassák leendő ügyfeleid. Céged hivatalos leveleit, e-mailjeit is segítünk összerakni. Részletek! 

Tartalomírás

Sokan elfelejtenek egy összetevőt, amely nélkül a legjobb termék sem eladható: ez a tartalom. A tartalomfejlesztéshez  tehetség és tapasztalat kell – nálunk mindkettő megvan.

Közösségi média

Kell egy jó poszt? Kitesszük helyetted! Nem mindegy, mit írsz ki a Facebookra vagy az Instagramra. A lényeg az elérés, hogy a tartalom eljusson az emberekhez. Ebben segítünk. Részletek!
l

Infografika

A közösségi médiában a videók és fotók mellett az infografikák generálják a legtöbb interakciót. Ha mi szerkesztjük a Facebook- és Instagram-oldaladat, ezzel sem lesz gond.

l

Korrektúra

Vállaljuk honlapok, bejegyzések, szakdolgozatok, diplomamunkák, esszék korrektúráját, szerkesztését. Lehet, hogy egyetlen elütés rontaná el az összképet, de ne aggódj, mi kiszúrjuk. Részletek!