Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

SEO szövegírás

Évek kellettek hozzá, mire megtanultuk, mit szeret a Google

 

A SEO, azaz a keresőoptimalizálás az online marketing egyik legfontosabb része. Egy jó szöveg hirdetési költségek nélkül is elérheti a célját, ha megfelelő módon írják meg. Évekig próbálgattuk, mire megtanultuk, hogyan lehet elérni, hogy a Google szeresse a szövegeinket. Ennek köszönhető, hogy a SEO szövegírás az egyik specialitásunk.

SEO szövegírás – a jó befektetés

SEO, azaz Search Engine Optimization, magyarul keresőoptimalizálás. Ez a marketing szövegírás egyik sarokköve. Mert ha egy szöveg úgy van megírva, hogy ráköltés, hirdetés nélkül eléri a célját, azaz eljut az emberekhez, látható helyre verekszi be magát a keresőkben, organikus találatokat hoz, akkor beteljesítette rendeltetésének célját. Így az a szöveg úgy tökéletes, ahogy van.

Ilyen szöveget írni nem könnyű, ráadásul nem is lehet minden alkalommal nagyot alkotni. Mi sem állítjuk, hogy minden egyes SEO-alapelvek alapján írt cikkünk megváltja majd a világot. Azt viszont tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy ezek a szövegek jól teljesítsenek, és a partnereinknek bőven megtérüljön a rájuk elköltött összege.

Mi magunk vagyunk a bizonyíték

Nem velünk született képesség ez, évek kellettek hozzá, mire megtanultuk. Bejáratott és stabil módszerekkel dolgozunk, amelyeket több SEO-specialistával való egyeztetés után alakítottunk ki. Ha csak a kulcsszavakat adod meg, és ránk bízol minden mást, eszerint a séma szerint dolgozunk majd. Ami már bevált, azon kár lenne változtatni, nem igaz? Ha te is a Google-ben találtál ránk, akkor nem kell bizonygatnunk az igazunkat. Ha nem onnan érkeztél a honlapunkra, akkor pedig javasoljuk, hogy nézd meg a „szövegírás”, a „marketing szövegíró” és a „kreatív szövegíró” kulcsszavakat, és keresd az ATP Szövegírást. Hamar megtalálsz majd minket.

Profi SEO-csapattal dolgozol? Mi ennek csak örülünk! Ha a kulcsszólista mellett további instrukciókat is kapunk, még tökéletesebb lesz a végeredmény. Beszéljük át a metaleírást, a lead hosszát, a fontos és kevésbé fontos kulcsszavakat, a szinonimák használatát. Minden kérést teljesítünk majd!

Ha fontos számodra a keresőoptimalizálás, bízd profikra a szövegírást: válaszd az ATP-t!

Kiemelt kép: Image by StockSnap from Pixabay