Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Marketing szövegírás

Középpontban a karakterek: mit csinál a marketing szövegíró?

 

Ha jó marketing szövegírót keresel, megtaláltad: az ATP Szövegírás azért specializálódott erre a területre, hogy a maximumot tudja nyújtani ügyfeleinek. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően más jellegű feladatokat is megoldunk, ám mi legjobban írni szeretünk.

Ha marketing szövegírás, akkor minket keresel!

Ebbe az egyetlen menüpontban tulajdonképpen felsorolhatnánk újra az összes többinek a tartalmát. Mert amikor a marketing szövegírásról beszélünk, abba minden olyan szöveg megalkotása beletartozik, aminek köze van a termékedhez, cégedhez, szolgáltatásodhoz. Ezek a betűhalmazok arra szolgálnak, hogy segítsenek neked elérni a célközönségedet, ezzel együtt pedig eladni a terméked.

Bármilyen, de tényleg bármilyen szövegíró feladattal megkereshetsz minket. Az ATP Szövegírás csapatában azért vagyunk többen, azért dolgozunk a három alapító tag mellett még közel tucatnyi kollégával, hogy minden szolgáltatásból a legjobb minőséget tudjuk biztosítani megrendelőinknek.

Profi szöveg kell a jó tartalommarketinghez

Van, aki a szlogenekben erős nálunk, más tűpontos, előre meghatározott karakterszámot képes megalkotni szinte minden témában, és olyan is van a csapatban, akinek az infografika a szakterülete. Teljesen más stílus kell egy hivatalos e-mail, egy PR-cikk vagy egy Facebook-poszt megalkotásához, ezért dolgozunk össze szorosan, ezért alkotunk erős csapatot.

Ha eljutottál erre az oldalra, akkor már felismerted a tartalommarketing fontosságát. Így azt sem kell magyaráznunk, hogy ezen belül a minőségi tartalom a kulcs a sikerhez. Hazánkban kevés olyan ügynökséget találsz majd, amely kifejezetten a szövegírásra specializálódott: az ATP Szövegírás ilyen. Más jellegű feladatokban is tudunk segíteni, a partnereink közül ajánlhatunk SEO-szakembert, fotóst, marketingtanácsadót, fordítóirodát, programozót, webdizájnert, ám nem ez a szakterületünk. Mi írni szeretünk, a karakterekkel bánunk meggyőzően.

Kiemelt kép: Image by rawpixel from Pixabay.