Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Korrektúra

Létezik egyáltalán tökéletes szöveg? Mi törekszünk rá!

 

Korrektúrázni legalább annyira fontos egy szöveget, mint megírni. Az ATP Szövegírás munkáját olyan helyesíróbajnokok segítik, akikben vakon is megbízunk. Ők vállalják kész szövegek korrektúrázását, az írásaid finomra hangolását.

Korrektúra mesterfokon

Az ATP Szövegírásnál alapvetés, hogy minden leadott szövegünket átnézi egy korrektor. Ez sajnos nem minden marketinggel, szövegírással foglalkozó cégnél működik így, ezért a kezeik közül kikerülő írásokban sok a helyesírási hiba, a stilisztikáról ne is beszéljünk. Hiba nélkül dolgozó kreatív szövegíró és újságíró sem létezik, így mindig jó, ha egy friss szempár is látja az írásunkat. Persze arról megoszlanak a vélemények, hogy manapság szükséges-e pénzt, időt és energiát áldozni arra, hogy minden szó hibátlan legyen. Kétség sem fér hozzá, hogy felhígultak a helyesírásra vonatkozó igények, de mi így is figyelünk rá. Ebben pedig nagy segítség a korrektor. Természetesen igyekszünk mi is a lehető legkevesebb hibával eljuttatni neki a szövegeinket, de így sem marad munka nélkül soha. Azaz hiába hisszük tökéletesnek az írásunkat, ő az, aki finomhangolja a betűket.

Szakdolgozat, honlap, hírlevél? Mindent javítunk!

Eleinte csak a saját szövegeink javítására, a nyelvhelyesség ellenőrzésére kértük fel a korrektorkollégákat. A szolgáltatásunk azonban bővült: bárkitől fogadunk be írásokat, aki arra kér, hogy végezzük el azok ellenőrzését. Szakdolgozat? Honlap korrektúra? Hírlevél? Ezek javítása nem kell, hogy a te feladatod legyen. Az is nagy dolog, hogy sikerült megalkotnod őket. Az írás komoly munka, nehéz feladat, mi ezt minden nap tapasztaljuk. Nem elvárható, hogy tökéletesen üss le minden betűt. Éppen ezért szükséged van egy kegyetlen szempárra, amely minden hibát kiszúr. Gondold meg: leadnál úgy egy szakdolgozatot, hogy hemzseg a hibáktól? Élesítenél egy honlapot úgy, hogy tudod, utoljára te foglalkoztál a szövegekkel? Kiküldenél egy hírlevelet, amiben elütések lehetnek?

Ha a válaszod ezekre a kérdésekre a nem, akkor az ATP Szövegírás korrektorai a segítségedre lehetnek. Keresd őket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!

Kiemelt kép: Image by Free-Photos from Pixabay