Tartalomírás

Minden, ami tartalom

 

A rendszeres tartalomírás az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy a keresők előkelő helyen tartsák weboldaladat. Ha nem frissíted a honlapodon lévő szövegeket, ha nem újulsz meg szinte minden nap, akkor nem juthatsz egyről a kettőre.

Tartalomírás? Számíthatsz ránk!

Mielőtt belemegyünk abba, hogy miért ajánljuk magunkat, ha egy szövegíró számára a tartalomírás a feladat, előbb tisztázzuk, mit is értünk ennek fogalma alatt. Sok mindent rá lehetne húzni ugyanis erre a szóra, és a legtöbben meg is teszik. Nézzük tehát azt, hogy mi mire gondolunk, mint szolgáltatás. Természetesen ide sorolunk mindent, ami tartalom lehet egy weboldalon. Tehát hagyományosan a honlap szövegezését, a blogbejegyzések írását. Ezeket a pontokat megtalálod külön is a szolgáltatásaink között, hiszen fontos részei egy ilyen munkának. A tartalomírás minden hasonló feladatnak a gyűjtőfogalma, de egyben számunkra egyfajta rendszerességet is jelent. Ha megegyezünk például egy havi csomagban, akkor lényegében tartalomírásról kötünk üzletet. Vállaljuk egyrészt a rendszeresen frissülő tartalmak teljesítését, de megfogalmazzuk és kitesszük ezeket a honlapodra cikkek, a közösségi oldaladra posztok formájában is. Ide szintén gyártunk egyedi tartalmat. De jöhet nekünk minden, ami tartalom.

Mi minden tartozik a tartalomíráshoz?

Ha megegyezünk, ad-hoc jelleggel is kereshetsz bennünket, ha bármilyen tartalomra lenne szükséged. Lehet az egy hírlevél, vagy csak egy nagyon fontos céges e-mail, amit mindenképpen szeretnél szakértőkre bízni.

Egyéb tartalomírással kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • szlogenírás
  • meghívók megfogalmazása
  • metaleírás a honlapodra
  • PR-cikkek megfogalmazása, szerkesztése
  • bármilyen e-mail bárkinek
  • újságcikkek megírása, szerkesztése

Tartalomírás? ATP!

Mi a legjobb referenciánk? Miért lehetsz benne biztos, hogy bennünket kell választanod? Az, hogy ezt a cikket olvasod, bizonyítja, hatékonyan írunk tartalmat. Az egyik lehetőség, hogy olyan helyre sorolt a Google, ami alapján ránk találtál. Ha ajánlottak bennünket, akkor is meggyőzőnek tűnhetünk. Ha a Facebookon jöttünk szembe, és te ránk kattintottál, akkor abba gondolj bele, hogy csak ezen a héten hány olyan tartalommal találkoztál a közösségi oldaladon, amire egyáltalán nem voltál kíváncsi.

Összefoglalva: saját honlapunkon meggyőző, egyedi és reméljük, hogy szerinted is színvonalas tartalmat találtál. Ha neked is ilyenre van szükséged, akkor keress elérhetőségeink egyikén!