Belekezdtünk egy új területbe, és egyszerűen imádjuk

Egyre több megrendelést kapunk eBook-készítésre. Ez nálunk alapvetően a kiadványszerkesztéshez tartozik, de újabban a grafikai munkát is házon belül látjuk el. Hogy milyen előnyökkel jár ez partnereink számára? Könnyebb kapcsolattartás, jobb ár-érték arány, profibb végtermék.

A kiadványszerkesztésről szóló aloldalunkban úgy fogalmaztunk erről a területről: „kicsit olyan, mintha könyvet írnánk”. Ezt néhány új projektünk esetében módosítottuk egymás között: nem is csak kicsit!

Az utóbbi hetekben szerencsére több izgalmas munka is megtalált minket az ATP Szövegírásnál, és valóban könyvek megalkotásához vártak tőlünk segítséget partnereink. Egészen pontosan eBook, vagy ha úgy jobban tetszik, e-book létrehozásához.

A feladat egyedi, edukatív tartalom előállítása volt – a titoktartási megállapodás miatt erről sajnos nem mondhatunk további részleteket –, amely sokkal komolyabb feladat, mint egy átlagos blogbejegyzés megalkotása. Több utánajárást, kutatómunkát, felkészülést igényelt, ám éppen ettől vált izgalmassá.

Hogy miért írjuk ezt le?

Mert sikerült kiszélesítenünk a kínálatunkat a kiadványszerkesztés területén. Partnereinknek elég leírniuk, megálmodniuk, mit szeretnének kihozni az eBookból, illetve meghatározniuk, hogy milyen céllal készül az a honlapjukra, mi pedig teljes egészében elkészítjük. Tokkal, vonóval, magyar és angol nyelven egyaránt.

A szövegírási feladatok mellett ugyanis immár magas minőségű grafikai szolgáltatást is kínálunk, a kapott paraméterek alapján a mai trendeknek megfelelő, modern, látványos kiadványt készítünk ügyfeleink részére.

 

Soroljuk, mik az előnyök a megrendelő szempontjából:

  • egyszerűbb kapcsolattartás
  • könnyebb projektkoordináció
  • megszűnik a közvetítői szereped a két fél között (hiszen mindkettő mi leszünk)
  • jobb ár-érték arány
  • gördülékenyebb korrekciós kör
  • profibb végeredmény

Jól hangzik? Ha a cégednek eBookra van szüksége, nálunk egy csomagban rendelhetsz meg hozzá minden szolgáltatást!