Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Projektszövegezés

Bízd ránk az összes feladatot

 

Amikor nem csupán részfeladatokban, hanem teljes, átfogó szövegírásban kell gondolkozni, az ATP Szövegírás munkatársai akkor élhetik ki magukat igazán. A projektszövegezés olyan kreatív munka, amelynél minden rutinunkra szükség van, hogy a végeredmény változatos legyen. Szép feladat, és mi szeretjük a kihívásokat!

Projektszövegezés – amikor lehet alkotni

Ahogy a bemutatkozásunkban is olvasható, az ATP Szövegírás munkatársai újságíróként kezdték – országos napilapoknál, vezető online portáloknál dolgoztunk, mielőtt átnyergeltünk a marketing szövegírás területére. Nem teljesen hagytuk ott a szakmát, továbbra is rendszeresen publikálunk, csak éppen jóval kevesebbet, és már nem főállásban.

Hogy ezt miért hozzuk most fel? Mert a napilapos, főképp pedig az online világban mindig aznapra dolgoztunk. A lapzárta este volt, az internetes hírportáloknál pedig minden perc számított. Marketing szövegíróként éppen ezért kifejezetten élvezzük, amikor több időnk van egy munkára, amikor átfogóbb, minőségibb, átgondoltabb tartalmat várnak tőlünk. A projektszövegezés ilyen terület.

Mire kell itt gondolni?

Amikor elindul egy új honlap, és azon minden egyes karaktert mi írtunk, az kifejezetten jó érzés, sikerélmény. Nem csupán egy munka ez számunkra, minden egyes feladatra referenciaként tekintünk. De nem is kell itt megállni. Amikor kész a honlap, beindítjuk a szakmai blogot rajta, rendszeres tartalmakkal feltöltve. Kezeljük a közösségi médiás felületeket, összehangolva a tartalmakat a honlapon és a Facebookon, Instagramon.

Ennél is van tovább: mivel már beleástuk magunkat az adott cég szakterületébe, egy hírlevelet, egy DM-levelet, PR-cikket is hozzáértéssel tudunk megírni, sőt ha kell, abban szintén segítünk, hogy az adott PR-cikk biztosan megjelenjen a számodra fontos felületeken. Az újságírói munkánk hozadéka, hogy kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így általában tudjuk, mikor kihez kell fordulni. Segítünk leszervezni a fizetett megjelenéseket.

Ami pedig hab a tortán, az a kiadványszerkesztés. Ha egy projekt print változatban is folytatódik, segítünk kiválasztani a releváns tartalmakat, ötletelünk a kiadvány kinézetén, szerkezetén, de szlogent is kitalálhatunk a cégednek.

Minden, ami szöveg – ez az egyik jelmondatunk. Az ATP Szövegírással a teljes, átfogó projektszövegezés megoldottá válik. Próbáld ki!

Kiemelt kép: Image by StartupStockPhotos from Pixabay.