Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Nem mindegy, mit posztolsz

Egy Facebook- vagy Instagram-oldal kezelése könnyed ujjgyakorlatnak tűnik, ám hozzá nem értő kezekben épp az ellenkező hatást váltja ki a célközönségben. Ez is egy szakma. Kell egy jó poszt? Kitesszük helyetted!

„Munkahelyet váltottam, erről szerettem volna tájékoztatni a vevőimet. Minden reggel, a kávé után ki is posztoltam a Facebookra, hogy hol kell engem a jövőben keresni. Ennek ellenére sem jutott el mindenkihez az infó, ráadásul többen szóltak, hogy álljak le, mert ciki, amit csinálok…”

Ezzel a fenti monológgal keresett meg egy ügyfél, aki kreatív szövegírás és közösségi médiás megjelenés területén kért segítséget tőlünk. A Facebook, az Instagram vagy éppen a Twitter egy olyan felület, amellyel meglepően olcsón és hatékonyan elérheted a célközönségedet, legyél akár fodrász, kocsmatulajdonos vagy autószerelő – de csak akkor, ha jól kezeled.

Ha viszont „túltolod”, idegesítővé válsz, akkor pedig jönnek a leiratkozók, a rossz értékelések.

Ez is egy szakma, érteni kell hozzá, tájékozódni, folyamatosan frissíteni a tudást. Mi ezt csináljuk. Éppen ezért éri meg belénk fektetni. Kell egy jó poszt? Kitesszük helyetted! Mert nem mindegy, mit írsz ki a közösségi felületeidre. A lényeg az elérés, hogy a tartalom eljusson az emberekhez. Ebben segítünk.