Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Mutatunk egy befektetést, amely már az első hónapban megtérül

Ügyfeleink legnagyobb részénél már az első hónapban érkezik annyi pluszmegrendelés, amelyből bőven visszajön a közösségi médiás felületekre nálunk elköltött összeg. Ha cégednek nincs Facebook-oldala és Instagramja, vagy az nincs rendesen szerkesztve, sokkal nehezebben éred el a célközönséget.

Nem elég jelen lenni, a követőkért meg kell küzdeni

  • Szeretnél új embereket elérni, de a vállalkozásodnak nincs Facebook-oldala, se Instagramja?
  • Nincs rá időd, pénzt meg szerinted nem éri meg rá áldozni?

Az első esetben hibáztál, a másodikban pedig tévedtél. Ahogy változik a médiafogyasztás és a közösségi média, úgy változnak a hozzá tartozó marketingtrendek és a szövegírás szabályai. A cégek számára itt a lehetőség, hogy ne csak beszéljenek az ügyfelekhez, hanem beszélgessenek velük. Nem elég jelen lenni, a követőkért meg kell küzdeni: olyan tartalomra vágynak, amit máshol nem találnak meg, ráadásul napról napra ki kell szolgálni őket.

Ehhez az kell, hogy olyanra bízd a feladatot, aki ismeri a trendeket, közösséget teremt, és nem csak vaktában lövöldöz a social media marketing területén.

Egész biztos, hogy tudunk segíteni. A közösségi médiával tömegeket lehet elérni, ha megfelelően kezeli azokat egy vállalkozás, pontosabban ha a vállalkozás elhiszi, hogy megéri erre szakembert alkalmazni.

Az érzelemkeltés a kulcs

A befektetés azonnal megtérül: ügyfeleink legnagyobb részénél már az első hónapban érkezik annyi pluszmegrendelés, amelyből bőven visszajön a közösségi médiára nálunk elköltött összeg. A jó blog még mindig szükséges, de egyre fontosabbá válik az érzelemkeltés és a felhasználók által generált tartalom.

Ráadásul a posztok, blogbejegyzések később is értékesek maradnak, azaz csak egyszer fizeted ki őket, de utána hónapokig, szerencsés esetben évekig hasznot hoznak.

A kérdések, a képek és a videók számítanak a legmenőbb tartalomnak a Facebookon, de nem mindegy, hogyan tesszük közzé a videókat, és hogy a képek mellé fűzött leírás hány karakteres. Az ördög a részletekben lakozik, éppen ezért érdemes szakemberhez, mondjuk hozzánk fordulni. Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, Snapchat – őrületes a kínálat, nem csoda, ha segítség kell a kezelésükhöz.