Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Érdekes újítást vezet be az Instagram

Akár üzleti, akár magáncélokra használod az Instagramot, biztosan érdekel majd a képmegosztó tervbe vett újítása: a rejtett hashtagek. A lényege, hogy a felhasználók letisztult posztokat oszthassanak meg követőikkel, miközben az elérhetőségük nem csökken. Alig várjuk!

Dugd el, ha tudod!

Ha social media managerként szerkesztesz Instagram-oldalakat, szövegíróként írsz ilyenekre tartalmat, vagy csak egyszerűen felhasználóként van jelen az életedben és a telefonodon a képmegosztó alkalmazás, biztosan érdekelni fog a cég újítása. Bár az Insta szinte folyamatosan fejlődik, ez az ötlet olyan, amely mindenki számára napi szintű változást hozhat. Szóval a lényeg: megjelentek a rejtett hashtagek.

A Social Steps számolt be arról a SocialMediaToday alapján, hogy közvetlenül posztolás előtt, az emberek megjelölése és a helyszín megadása alatt egy hashtagek hozzáadására szolgáló mező is bekerült az alkalmazás lehetőségei közé. A jelenleg még tesztelés alatt álló funkció lényege, hogy nem kell többet azon gondolkodni, hogy a leírásban vagy az első kommentben mutatnak-e jobban a hashtagek, ugyanis egyáltalán nem fognak látszódni. Ettől függetlenül azonban a rendszer érzékeli őket, így kereséskor a rejtett címkékkel ellátott posztokat is kiadja.

Végre jön a letisztultság

Mi a haszna? Hogy a felhasználók letisztult, a kötelező sallangoktól mentes posztokat oszthatnak meg követőikkel, miközben az elérhetőségük továbbra sem csökken. Egyfajta szabadságot ad a tartalomgyártóknak. Ez egyelőre egy lehetőség, amely még nem jelent meg mindenkinél, de már most biztosnak tűnik, hogy ha szélesebb körben is bevezetik, az üzleti oldalak kezelői számára rengeteg lehetőséget rejt majd az újítás.

Fotó: pixabay.com