Mirét fotnos a jó heslyeríás?

Vállaljuk honlapok, bejegyzések, szakdolgozatok, diplomamunkák, esszék korrektúráját, szerkesztését. Lehet, hogy egyetlen elütés rontaná el az összképet, de ne aggódj, mi kiszúrjuk.

Azt isremed, hgoy egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek? A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt, cska a szót eszgébéen.

Még ha a fenti kis játék igaz is, egy honlap, egy sajtóanyag vagy éppen egy Facebook-oldal esetében teljesen hiteltelenné válik az, aki nem tartja be a magyar nyelv szabályait. A kreatív szövegírás esetében elfogadhatatlan a hiba. Gondolj bele: a közösségi médiában a legnagyobb kommenthuszárok egyből ráugranak a hibákra, onnantól pedig már kevésbé számít a tartalom.

Éppen ezért fontos, hogy minden hibátlan legyen. Mi vállaljuk honlapok, bejegyzések, szakdolgozatok, diplomamunkák, esszék korrektúráját, szerkesztését. Lehet, hogy egyetlen elütés rontaná el az összképet, de ne aggódj, kiszúrjuk. Képben vagyunk a legújabb helyesírási szabályokkal, ami pedig kérdéses, azt tudjuk, hol kell leellenőrizni. Rutinos, a napilapos tempóban edződött korrektor segíti munkánkat, minden kéziratból nyomda- és internetkész szöveget varázsolunk.