Hívj minket: 30/445-9128, 30/908-3439

Van egy kész honlapod? Blogra fel!

Ha megvan a honlapod, az csak az első lépés a siker felé. Kell egy blog, ahol a megfelelő cikkek, friss tartalmak jelennek meg. Mi tudjuk a tökéletes blog „receptjét”! Elárulni nem fogjuk, viszont kész szöveget kapsz tőlünk. Ha szeretnéd, a témát is kitaláljuk.

A blog egy kampány legcélzottabb formája

A blogírásban hatalmas lehetőség rejlik, hisz ismertsége hamar felülmúlja a személyes lehetőségeink korlátait, egy bizonyos ponton túl önálló életre kelnek. A céges blog – ha jó szövegíró kezeli – a marketingszakértők egybehangzó véleménye alapján a legcélzottabb, így sok esetben a leghatékonyabb formája lehet egy kampánynak. Termékek, szolgáltatások sikere múlhat azon, hogy megismeri-e a felhasználók széles tábora az adott cég legújabb produktumait. A blogok itt is segítenek, hiszen a téma iránt érdeklődők a keresőkben hamar ráakadhatnak egy-egy tematikába vágó írásra.

Egyedivé és különlegessé kell válni

Számunkra a blogírás egyenértékű az értékteremtés fogalmával. Tisztában vagyunk vele, hogy felesleges másokat másolni. Egyedivé és különlegessé kell válni. Többet adunk az olvasónak – későbbiekben ügyfélnek –, mint más hasonló oldalak. Nem az ismert ösvényen haladunk, hanem új utakat nyitunk, amiket addig még senki nem járt be. Valódi, aktuális és figyelemfelkeltő tartalmakat teremtünk. Az írás olvasójának ez garantáltan elnyeri a tetszését, hiszen mint az élet számos területén, itt is működni fog az újdonság varázsa. Sok blogot láttunk idővel kiégni. Nyugi, mi képesek vagyunk folyamatosan megújulni!